با گوشت سینه مرغ چند مدل غذای ساده میشه درست کرد.

_ میتونیم سینه مرغ رو قطعه قطعه کنیم و با روغن و پیاز و ادویه و دارچین و زردچوبه و نمک تفت بدیم، بعد به اندازه دلخواه به اون رب میزنیم و روی خورش رو آب میریزیم، به اندازه ای که روی تکه های سینه رو بگیره.. بعد که خورش جوش اومد بگذارید که با شعله ملایم بپزد.

_ میتونید به جای استفاده از تکه های بزرگ مرغ در خورش فسنجان ، سینه مرغ رو به قطعات کوچک تبدیل کنید و در خورش بریزید که به صرفه تر هم هست.

_میتونید به روش اول خورش سینه رو درست کنید و برای مزه ترش دادن به آن زرشک توش بریزید... ویا گوجه سبز و گوجه فرنگی فانتزی توی اون بریزید...

_باز به روش اول سینه مرغ را درست کنید منتها در آن لپه هم بریزید و با هم تفت دهید ... در این مدل آلو بخارا هم در داخل خورش بیندازید و درهنگام سرو خورش چیپس خلالی هم کنار آن قرار دهید...





طبقه بندی: خوردنیها و آشامیدنیها، آشپزی ساده، سبک زندگی؟،
برچسب ها: غذای ایرانی، گوشت سینه مرغ، خورش فسنجان، خورش مرغ، آشپزی ساده، سبک زندگی،

تاریخ : جمعه 29 خرداد 1394 | 06:14 ب.ظ | نویسنده : بانوی ایرانی | نظرات

  • مهم نیوز | ایکس باکس | قالب بلاگ اسکای
  • شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات