اگر مقداری از آب و لپه ی خورش قیمه ای که احیانا صرف کردید ، باقی مونده ؛ توی فریزر بگذارید ... چند روز بعد با همون مقدار میتونید یک خورش خوشمزه درست کنید... .....

خوب ، اول باقیمانده ی قیمه ی قبل رو از فریزر بیرون بگذارید ..
چند عدد آلو بخارا خیس کنید ..
و چند عدد قارچ ورقه شده را هم تفت دهید و مقداری زردچوبه و ادویه و پودر کاری به اون اضافه کنید و کمی هم بزنید..
باقیمانده قیمه و آلو بخارا و قارچ تفت داده شده را در ظرفی مخلوط کرده و کمی هم پیاز سرخ شده و رب و نمک و آب در آن بریزید و هم بزنید و بعد از جوش آمدن حدود 20 الی 30 دقیقه بر روی شعله ملایم بگذارید جا بیفتد....
در هنگام سرو خورش میتوانید از چیپس خلالی در کنار خورش بگذارید که مورد علاقه بچه هاست ...

امیدوارم خوشتون بیاد ...







طبقه بندی: خوردنیها و آشامیدنیها، آشپزی ساده،
برچسب ها: خورش، آلوبخارا، آشپزی، آشپزی ساده، خوردنیها، قارچ،

تاریخ : شنبه 18 مرداد 1393 | 12:12 ب.ظ | نویسنده : بانوی ایرانی | نظرات

  • مهم نیوز | ایکس باکس | قالب بلاگ اسکای
  • شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات