نیم کیلو بادمجان
سه یا چهار عدد هویج
سه یا چهار عدد خیار
یک بته سیر خرد شده
سبزی خشک معطر
زردچویه و دارچین و ادویه و کمی نمک
سرکه به مقدار لازم

بادمجان را شسته و نگینی خردکنید و هویج و خیار را هم شسته و نگینی خرد کنید و هرکدام را کنار بگذارید.
بادمجان را در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید و در آن سرکه بریزید (سرکه تا حدود سر بادمجانها بیاید ) و در ظرف را بگذارید.
بعداز حدود یکربع هویج را در داخل ظرف ریخته و مخلوط را هم بزنید و بعد از یک ربع دیگر خیار را در قابلمه بریزید و بعد از یک ربع دیگر زیر قابلمه را خاموش کنید.
سیر و سبزی خشک معطر و زردچوبه و ادویه و دارچین را در قابلمه ریخته و همه را باهم مخلوط کنید و در ظرف را بگذارید تا ترشی سرد شود.
ترشی لعابدار میشود.
آن را در شیشه ای ریخته و در یخچال قرار دهید.بعد از دوسه روز میتوانید آن را میل کنید.


امیدوارم خوشتان بیاید.






طبقه بندی: خوردنیها و آشامیدنیها، آشپزی ساده،
برچسب ها: ترشی، ترشی ساده، خوردنیها و آشامیدنیها، آشپزی آسان، ترشی بادمجان،

تاریخ : دوشنبه 26 خرداد 1393 | 08:42 ب.ظ | نویسنده : بانوی ایرانی | نظرات

  • مهم نیوز | ایکس باکس | قالب بلاگ اسکای
  • شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic